I den nest siste runden av Champions League i de tidlige timene i morges, vunnet Paris 7-1 Celtics med ren overveldende dominans, Neymar, Mbape, Cavani, en etter en som var dedikert til målet. Vi er veldig stolte over å kunne tilby Billige Fotballdrakter til Barn online.

I den gjenværende runden av omstendighetene har all-out offensiv PSG scoret 24 mål i gruppen, brøt Borussia Dortmund i den siste sesongen for å skape en 21-ball-post, angrepslinjen kan kalles terror. Og i tillegg til offensiv avslutning gjorde defensiv side veldig bra, og Belles mål var det eneste målet som Paris scoret i UEFA Champions League denne sesongen. vi selger bare 100% autentisk PSG Fotballdrakt barn.

PSG ønsker å signere en 16 år gammel ung spiller Ken Ying KUBO, PSG for å introdusere den 16 år gamle japanske unge spilleren Ken Ying Kubo, rapporterte media, og sportsdirektøren i Paris har vært knyttet til den unge japanske spillerens agent . Ken Ying Kubo kom inn i ungdomsleiren i Barcelona i 2011 og spilte fremover på banen. Han ble offisielt en første lagspiller i FC Tokyo denne måneden, kjent som "Japan Messi". Han spilte bra i fjorårets U20 World Cup og brøt den yngste turneringen i turneringen i en alder av 15 og 11 måneder.Fotballdrakt Barn med navn å tilpasse din fotball suite og favorittspilleren din.