12 den 5. desember Paris-Saint-Germain-treneren emeka mener, med superstjernen Neymar og Mbabe å bli med, har deres styrke gått raskere enn i fjor, deres styrke har utviklet seg raskere enn i fjorårets sesong. I sommer stemte de dype lommene i Paris Saint-Germain 1. 98 milliarder pund sterkt, fra Barcelona for å grave til den brasilianske superstjernen Neymar. Så gikk de fra Monaco for å signere Roma-baren Antibes i Frankrike, Nova Nova. De må være neste sommer for den unge angriperen å betale 1. 66 millioner pund overføringsgebyr er. Disse to menneskene til å bli med til å gjøre El Merida-teamet sterkere, de er for tiden i UEFA Champions League-gruppen B, fem seire i de fem spillene, og akkumulerer 15 poeng utenfor Bundesliga-gigantene Bayern München, rangeringen av Gruppe B i utgangspunktet . Og på tirsdag kommer de til Allianz stadion for å utfordre Bayern i. Billige Fotballdrakter til Barn har forskjellige nasjonale fotball skjorter, velkommen til å kjøpe.


Før kampen El Merida ikke våger å bli tatt lett, sa han bytte trener etter Bayern, og de har for første gang bekjempet de to sidene annerledes. Men emeka tror, ​​deres styrke også med fremskrittets hurtige fremgang. Han sa: "Bayern Munchens sterke angrep, hjemme, er deres offensiv enda sterkere. Hine Alex går tilbake til laget, legger styrke, men de er laget med den forrige, det er fortsatt mange lignende steder." PSG Fotballdrakt barn å velge lagstøtte.


"Og for oss er dette et lag enn forrige sesong bedre av Paris Saint-Germain. kampen med Bayern vil bli en stor test for oss. Vi kommer hit, vi ønsker å vinne seieren. Selv om vi er klare, er dette spillet veldig vanskelig. Men vi vil også beholde 3 poeng ledelsen i den nåværende gruppen. Vår plan er å bruke vår egen måte å dominere spillet ved å dominere ballen. Om nødvendig vil vi også strebe etter å tilpasse seg motstanderen. Vi gjorde det i første runde av de to lagene, vi i offensiv og defensiv konvertering på tilbringe mye tid. "Fotballdrakt Barn med navn tilpasset fotballkit med favorittspilleren din.